Υπηρεσίες

  • Παράδοση της αγοράς σας στον χώρο σας

Ανησυχείτε για το πως θα παραλάβετε ή θα φερετε σε εμάς το μηχανημα σας;Αναλαμβάνουμε εμεις την μεταφορά απο τον χώρο σας και προς τον χώρο σας με δικά μας οχήματα μεταφοράς που διαθέτουμε.

  • Ανταλλαγές

Θέλετε να ανανεώσετε το μηχάνημα σας; Δεν καλύπτει τις ανάγκες σας πλέον; Ειμαστε εδώ για εσάς! Ανταλλάσουμε το δικό σας μηχάνημα αντικαθιστώντας το με ένα πιο συγχρονό απο την γκάμα που διαθέτουμε.

Επικοινωνήστε μαζι μας, και πείτε μας τι ακριβώς ανάγκες έχετε και εμείς θα σας δώσουμε την πιο άμεση και οικονομική λύση!

  • Service

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση γεωργικών μηχανημάτων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε λιπαντικά και εξαρτήματα-ανταλλακτικά.Σας δίνουμε την δυνατότητα επισκευής και συντήρησης τρακτέρ και μηχανημάτων επαγγελματικής χρήσης (κλαρκ, περονοφόρα, μηχανήματα έργου). Αναλάβουμε με υπευθυνότητα την επισκευή του μηχανήματος σας.

  • Εξυπηρέτηση πριν και μετά την αγορά σας

Έπειτα απο συζήτηση και βάση των δικών σας αναγκών αποφασίζουμε μαζί την ιδανικότερη λύση στην κάθε περίπτωση. Όταν ερθετε στον χώρο μας μπορείτε να δοκιμάσετε από κοντά κάθε μηχάνημα που σας ενδιαφέρει.

Δεν τελειώνει όμως η επικοινωνία μας μαζί σας με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, είμαστε εδώ για εσάς έπειτα για οτιδήποτε προκύψει (Service, Ανταλλαγή, Πώληση κτλ. ).